DESIGN

Kunst og håndverk

Velferd på hjul

For oss er en mannskapsvogn ikke bare en kasse på hjul. Det er en blanding av kunst og håndverk, som til enhver tid skal gi brukeren best mulig brukeropplevelse. Det gjelder både for enkle og komplekse løsninger.

Komfort

Scanvogn stilrent design

Stilrent design

Våre vogner har et enkelt og stilrent design, noe som gir brukeren den beste følelse av plass, komfort og frihet.

Scanvogn farvetema

Fargetema

Våre fargevalg består av hvit, grå og mørkeblå, som skaper en ren og formell kontrast. Gulvet og bordplater er mørke for å gi et elegant utrykk.

Scanvogn belysning

Belysning

Vi anvender LED-lysbånd i alle våre vogner for et behagelig hvitt og energibesparende lys, som også gir en moderne og innbydende atmosfære.

Funksjonalitet

Scanvogn vandafledning

Vannavledning

Våre tak støpes med en krumming, og har et takrennesystem som forhindrer vann og smuss i å samle seg ved å ledes mot hjørnene.

Scanvogn bedre faciliteter

Bedre fasiliteter

Våre vogner er innrettet for å optimere plassen fullt ut. Vi kan således tilby bedre fasiliteter uten å gå på kompromiss med komforten.

Scanvogn hurtig rengøring

Hurtig rengjøring

Vi anvender slitesterke materialer overalt i våre vogner, for at kunden skal bruke så lite tid som mulig på rengjøring og vedlikehold.

BRUKERVENNLIGHET

Scanvogn tilslutning

Tilkobling

Våre vogner er innredet slik at det alltid er enkelt og hurtig å koble til vognen, og gjøre den klar. Dette er med til å øke aktiviteten på lang sikt.

Scanvogn tilgængelighed

Tilgjenglighet

Vi tilbyr 4 forskjellige trapper. Dette inkluderer frittstående ( løse) trapper, monterbare ( faste ) trapper, vippetrinn samt uttrekkstrapper.

Scanvogn vejledning

Veiledning

Våre vogner har veiledninger både utvendig og innvendig for å gjøre det enklere å bruke vognen, uten å bruke tid på å lete.