KVALITET

Eksepsjonel lang levetid

Tette sammensluttninger

Alle ytterveggene skjæres ut med fals,og plaseres slik at vinkelen lukkes tett rundt gulvet. Hjørnene skjæres ut med fals, og settes sammen med kraftige elokserende aluminiumsprofiler. Alt i alt resulterer dette i en vogn med maksimal styrke og tetthet, som sikrer deg høyeste kvalitet.

Tætteste samlinger

Alle ydervægge udskæres med en fals og placeres således, at vinklen lukker tæt ned omkring gulvet. Hjørnerne udskæres ligeledes med en fals og samles med kraftige eloxerede aluminiumsprofiler. Alt i alt resulterer dette i en vogn med maksimal styrke og tæthed, som sikrer den højeste kvalitet.

Helstøpt buet tak

Alle våre enheter leveres med helstøpt tak.Dette sikrer en tett vogn under alle værforhold,og øker levetiden betydelig.Taket støpes med jevn krumming for optimal styrke og vannavledning.Taket har dessuten et takrennesystem,som hjelper med å lede vann og smuss vekk fra dører og vinduer.

Heltstøbt buet tag

Alle Scanvogns enheder leveres med et helstøbt tag. Dette sikrer en tæt vogn i alle vejrforhold og øger levetiden betydeligt. Taget støbes med en jævn krumning for optimal styrke kombineret med lav vægt. Taget har et tagrendesystem, som hjælper med til at lede vand og snavs væk fra vognen.

Beste beskyttelse

Vi tillater kun de høyeste standarder innen beskyttelse mot korresjon.Alle våre standardvogner leveres med et kraftig varmgalvanisert chassis fra Alko.Galvaniseringen utføres først etter at chassiset er blitt mekanisk bearbeidet, noe som betyr at alle kanter og boltehull også blir galvanisert.

Bedste beskyttelse

Scanvogn tillader kun de højeste standarder inden for beskyttelse mod korrosion. Alle vores vogne leveres med et kraftigt varmgalvaniseret chassis. Galvaniseringen udføres først efter, at chassiset er blevet mekanisk bearbejdet, hvilket betyder, at alle kanter og bolthuller også bliver galvaniseret.

Sterke materialer

Alle våre bordplater er laget eksklusivt i en mørk kompaktlaminat. Kompaktlaminat er tynnere og hardere utgave av den velkjente laminatbordplate som gir et lett og moderne utrykk. Bordplater i kompaktlaminat er dessuten mindre mottagelig for riss etc, som igjen betyr forbedret hygiene.

Stærke materialer

Alle vores bordplader er lavet eksklusivt i mørkt kompakt laminat. Kompakt laminat er en tyndere og hårdere udgave af den velkendte laminatbordplade, som giver et let og moderne udtryk. Bordplader i kompakt laminat er desuden mindre modtagelig overfor ridser, hvilket medfører forbedret hygiejne.

Scanvogn XPS sandwichpaneler

Sandwichpaneler

Vi produserer selv våre sandwichelementer for å sikre deg den høyeste kvalitet. Panelene bearbeides etter de har blitt limt på vår CNC-maskin. Overflaten blir belagt med markedets beste UV-stabiliseringsglassfiber inneholdene et meget høyt antall fibre for optimalt styrke og additiver, som sikrer en skinnende hvit vogn i adskillige år.

Scanvogn komponenter

Komponenter

Vi anvender spesialfremstilte komponenter flere steder i vognene våre. Med over 20 års erfaring har vi opplevd hvilke problemer dårlig kvalitet på konvensjonelle komponenter kan skape for våre kunder. Vi investerer og utvikler derfor kontinuerlig nye delprodukter når standardvarer ikke lever opp til våre kunders krav.

Scanvogn leverandøre

Leverandører

Som nordens førende produsent kan vi kjøpe noen av markedets beste produkter direkte fra leverandørene. Det betyr, at mange fordyrende mellomledd kan skjæres vekk, og vi kan høyne kvaliteten på delkomponenetene. Et direkte samarbeid betyr også, at vi kan forbedre delkomponenetene med våre leverandører.

Scanvogn skurvogn på vej til Sverige

CoC certificeret til hele EU

Mannskapsvogner skal i EU registreres under samme standard som biler. Også innen EUS forventes det i fremtiden at det stilles krav til innregistrering i EU. Dersom du ønsker å ha mulighet til å benytte vognen i hele EU, eller ønske å selge vognen som brukt innenfor EU, skal du være klar over disse kravene. Vinduer, lykter  m.m., skal alle være EU sertifisert.

Scanvogn stiller krav om korrekt sertifisering til alle relevante leverandører. Våre vogner er godkjent av TUV i Tyskland, og kan kjøre lovlig i hele EU og EØS, samt i land som anvender UNECE regulativet. Vi kan derfor utstede CoC dokumentasjon til hele EU, så våre kunder trygt kan innregistrere og benytte vognene i hele EU.

ISO 9001
Tuv Nord certificering
Tuv Nord certificering
Tuv Nord certificering