PROSJEKTSALG

Produsert spesielt for deg

Ingen begrensninger

Vi tilbyr et stort antall attraktive løsninger innen mannskapsvogner, som oppfyller de fleste av våres kunders behov. Vi spesialiserer også for å produsere spesialløsninger tilpasset den individuelle  kunde.

Selv innenfor standardløsninger, gir vi deg muligheten for spesialtilpasninger av din vogn på mange måter. Vi tilbyr fire forskjellige toalettløsninger basert på komfort, innredning og effektivitet, samt et stort utvalg av ekstra fasiliteter. For eks. innredning med spesifikke hvitevarer, minikjøkken, verkstøyrom, vegghengt innventar, gulvvarme m.m.

Størsteparten av våre vogner kan dessuten bygges slik at de er helt eller delvis selvforsynt med vann- og kloakktank, solceller, batterier og gass. Kapasiteten av vann, el, og gass kan justeres etter ditt behov.

Standard VS spesial

Våre mannskapsvogner er bygget med den hensikt å skape størst mulig verdi for kunden. Dette innebærer et brukervennlig design, moderne teknologi, optimal utnyttelse av plass, samt den beste byggekvaliteten.

Fordelene ved å kjøpe en Standardløsning er ofte kortere leveringstider (spesielt hvis vognen er på lager), lavere pris, pluss at det i mange tilfeller er lettere med videresalg av vognen hvis dette skulle bli aktuelt.

Arbeider du i en industrinisje, eller har du særskilte behov, kan vi skreddersy en løsning tilpasset dine behov. Når vi mottar en forespørsel, inngår vi en tett dialog hvor vi sammen med deg og våre leverandører finner den beste løsningen for deg på bakgrunn av effektivitet, anvendelse og pris.

Luksus toalettvogn

Denne vognen inneholder 6 luksustoaletter beregnet på VIP medlemmer på Festivaler og andre Events. Innsiden av vognen ligner en klassisk eldre bygning med røde murstein,sorte metallrammer og et stort vindu i taket. Vognen anvender JET Vakumtoaletter og er bygget på et helt unikt chassis, utviklet spesielt for denne vognen.

NYESTE PROSJEKTER

Vogn til sundhedstjek

Vogn til helsesjekk

Det er ikke alltid mulig å finne et velegnet lokale til helsesjekk på arbeidsplassen. Denne vognen har en lydisolert boks til hørselundersøkelser, og har plass til generelle legeundersøkelser med alt nødvendig utstyr. Konseptet øker effektiviteten og hjelper til med å skape mer presise resultater.

Mobil førstehjælpsstation

Mobil førstehjelpsstasjon

I samarbeid med Volklant i Tyskland, har vi levert denne vognen til Røde kors til Tyskland. Vognen har et felles oppholdsrom, samt et behandlinslokale, som begge har aircondition. Vognen er utstyrt med rampe og båre, samt et telt som kan festes langs siden, og benyttes som et utendørs behandlingsområde.

Mobilt fjerkræslagteri

Mobilt fjærkre slakteri

Denne vognen er bygget til å behandle fjærkre. Ved hjelp av denne løsningen er det mulig å besøke kunder på deres hjemsted, gjennomføre slaktningen på stedet, og dermed unngå transport av levende dyr. Vognen inneholder et slakterom med alt nødvendig utstyr, et rom til rensing og partering, samt et kjølerom.

Luksus beboelsesvogn

Luksus beboelsesvogn

Denne 9 m boligvognen til 2 personer er produsert med ekstra fokus på komfort og design. Den har 30% mer plass enn våre standard Boligvogner, et stort vindu fra gulv til tak, samt et elegant fargetema i sort og hvitt. Taket i oppholdsrommet er belagt med lydabsorberende plater, og soveværelsene har ekstra brede senger.

Kaffe salgsvogn

Kaffe salgsvogn

Vi produserer salgsvogner til forskjellige formål. Det er derfor sjelden at to salgsvogner har samme innredning. Denne salgsvognen er innrettet med hensikt å servere kaffe ved større Events. Den er utstyrt med proffesjonelle kaffe- og ekspresso maskiner, samt et stort utvalg av skap og hyller til oppbevaring.

Handicapvogn med kran

Handicapvogn med kran

Denne handicapvognen tilbyr flere støttefunksjoner, så selv personer som har bruk for ekstra hjelp, kan føle seg trygge. Utover toalettstøtter, ett-greps armatur og rampe, er vognen også utstyrt med dusj og håndvask. Vognen er bygget på et nedsenkbart chassis for lettere tilgjenglighet.