Kampanjetilbud

Spisevogn for 6 pers

93.900,- Inklusiv frakt til kai
Leasing: 0 kr. i innbetaling

Sterk kvalitet  •  5 års garanti  •  Godkjent til EU

Mobil spisebrakke med toalett

Mobilt kontor og spiseplads med toilet

Spisebrakke modell 420 er en enkel og praktisk løsning når det er behov for spise- og oppholdsrom når man befinner seg langt unna arbeidsplassen. Den har plass til 6 personer hvor standardløsningen leveres med fastmontert bord, panelovn og kjøleskap. Det kan velges mellom fire forskjellige toalettløsninger med blant annet tanktoalett, vannskyllende toalett med kvern, vakumtoalett og forbrenningstoalett.

Sterke sammenslutninger

Alle ytterveggene skjæres ut med fals og plasseres slik at vinklen lukker tett nede ved gulvet. Hjørnene skjæres ut på samme måte med en fals, og monteres med kraftige aluminiumsprofiler. Dette gir brakken en optimal styrke og tetthet.

Helstøpt buet tak

Alle våre enheter leveres med helstøpt tak. Taket lukker ned over ytterveggene med en fals, som sikrer en tett vogn under alle værforhold og øker levetiden betraktelig. Taket støpes med jevn krumming for optimal styrke og vannavledning.

CoC sertifisert i hele EU

Mannskapsvogner skal i EU registreres under samme standard som biler. Også innen EUS forventes det i fremtiden at det stilles krav til innregistrering i EU. Dersom du ønsker å ha mulighet til å benytte vognen i hele EU, eller ønske å selge vognen som brukt innenfor EU, skal du være klar over disse kravene. Vinduer, lykter  m.m., skal alle være EU sertifisert.

Scanvogn stiller krav om korrekt sertifisering til alle relevante leverandører. Våre mannskapsvogner er godkjent av TUV i Tyskland, og kan kjøre lovlig i hele EU og EØS, samt i land som anvender UNECE regulativet. Vi kan derfor utstede CoC dokumentasjon til hele EU, så våre kunder trygt kan innregistrere og benytte vognene i hele EU.

En penere brakke etter mange år

Våre brakker støpes med jevn krumming og et takrennesystem som hjelper med å lede vann og urenheter vekk ned langs sidene. Det betyr, at vann og snø har vanskelig for å bli liggende på taket, noe som gir mindre sannsynlighet for urenheter, mugg, osv.

Kraftig chassis bygget med AL-KO deler

Lengere levetid

Vi tillater kun de høyeste standarer innenfor beskyttelse mot korrosjon. Alle våre standardbrakker leveres med kraftig  varmgalvanisert chassis fra Alko. Galvaniseringen utføres først etter at chassiset er blitt mekanisk bearbeidet, noe som betyr at alle kanter og boltehull også blir galvanisert.

Det fins andre produkter på markedet, hvor galvaniseringen utføres før den mekaniske bearbeidingen. Dette resulterer i synlige  kanter og hull, som igjen øker sjansen for korrosjon og kortere levetid. Scanvogn har eksempler på 25 år gamle brakker uten særlig korrosjon.

Scanvogn XPS sandwichpaneler

Sandwichpaneler

Vi produserer selv våre sandwichelementer for å sikre deg den høyeste kvalitet. Panelene bearbeides etter de har blitt limt på vår CNC-maskin. Overflaten blir belagt med markedets beste UV-stabiliseringsglassfiber inneholdene et meget høyt antall fibre for optimalt styrke og additiver, som sikrer en skinnende hvit brakke i adskillige år.

Scanvogn komponenter

Komponenter

Vi anvender spesialfremstilte komponenter flere steder i brakkene våre. Med over 20 års erfaring har vi opplevd hvilke problemer dårlig kvalitet på konvensjonelle komponenter kan skape for våre kunder. Vi investerer og utvikler derfor kontinuerlig nye delprodukter når standardvarer ikke lever opp til våre kunders krav.

Scanvogn leverandøre

Leverandører

Som nordens førende produsent kan vi kjøpe noen av markedets beste produkter direkte fra leverandørene. Det betyr, at mange fordyrende mellomledd kan skjæres vekk, og vi kan høyne kvaliteten på delkomponenetene. Et direkte samarbeid betyr også, at vi kan forbedre delkomponenetene med våre leverandører.

Komfortabel, rengøringsvennlig og energivennlig

Mannskapsvognen har et stilrent design, med skjulte kabel- og rørgjennomføringer, som gir brukeren en følelse av romslighet og komfort. Alle profiler, bordplater og hyller har avrundende kanter og hjørner. Interiøret er laget av rengjøringsvennlige og slitesterke materialer, som sparer deg tid ved det daglige vedlikeholdet. Vognen benytter LED-lysbånd for behagelig hvitt og energivennlig lys.

Toalettløsninger

Scanvogn XPS sandwichpaneler

Tanktoalett

Tanktoalettet har en tankkapasitet på omkring 200 besøk, og leveres med 65 L vanntank, som fungerer både til håndvask og skyllemekanisme.

Scanvogn komponenter

Toalett med kvern

Hvis vannbesparelse ikke er en viktig faktor, fordi det finnes tilslutning til eksternt vann og kloakk på stedet, er dette den mest anvendte toalettløsning.

Scanvogn leverandøre

Vakumtoalett

Vakumtoalettet kan under visse forhold gi store fordeler. Det bruker kun 0.5 liter vann pr.skyll, noe som gir vann- og kloakktanken svært stor kapasitet.

Scanvogn leverandøre

Forbrenningstoalett

Forbrenningstoalettet er unikt, fordi det ikke bruker vann. Toalettet opptar derfor mindre plass, da det hverken har bruk for vann eller kloakkforbindelse.

TEKNISK INFORMASJON

Scanvogn kontorvogn 420
 • Mål & vekt

  Utv:  4200 x 2280 x 2900 mm

  Innv: 4096 x 2176 x 2100 mm

  Egenvekt: 950 kg

  Totalvekt: 1300 kg

  Kapasitet: 6 personer

 • Fasiliteter

  Tanktoalett 150 L

  65 l vanntank

  Speil og toalettpapirholder

  Fastmontert bord 1800 x 690 med mer, 6 stk stoler

  Vindu 1245 x 825 mm dreie og kip

  2 stk håndkleholdere, 6 stk kleskroker

  1 stk fast trapp, 1 stk løs trapp

  Kjøleskap

  Oppslagstavle

 • VVS & el

  230 V / 16A CEE inntak

  750 W panelovn

  200 W frostvakt

  LED-lysbånd

  EL tavle

Tilvalg

Kontoret kan oppgraderes med et separat redskapsrom til oppbevaring av verktøy og forskjellig utstyr. Dette sliter mindre på vognen og hjelper med å holde den ren.

Minikjøkkenet består av en bordplate med vask, samt et kjøleskap og underskap. Merk at minikjøkkenet til kontorvognen kun har ett underskap (og ikke to som vist på bildet.)

Vi kan montere benk og hjelmhylle ved inngangen for å gjøre omkledningen lettere.

Har du behov for mer oppbevaringsplass, kan vi montere hylle over vinduet.

Vognene leveres med standard 230 / 16A CEE inntak. Du kan også få 400V/16 A 3F + = inntak, samt 230 V / 16 A CEE og 400 V / 16 AF + = uttak.

Skal din mannskapsvogn stå et sted hvor det ikke alltid er god belysning på kveldstid, kan det være en ide å ha lys over døren. Våre utelys har innebygget sensor og anvender LED-lys.

Vinduslem med luftfjæring, som virker som solavskjerming og beskytter vinduet når det er lukket.

Vår kabelpakke inkluderer matchende el-kabler og vannslanger til din vogn. For varmekabler, ta kontakt for nærmere informasjon.

Tilvalg

Redskapsrom

Kontoret kan oppgraderes med et separat redskapsrom til oppbevaring av verktøy og forskjellig utstyr. Dette sliter mindre på vognen og hjelper med å holde den ren.

Minikjøkken

Minikjøkkenet består av en bordplate med vask samt et kjøleskap og underskap. Bemerk at minikjøkkenet til kontorvognen kun har et underskap (og ikke to som vist på bildet.)

Benk og hjelmhylle

Vi kan montere benk og hjelmhylle ved inngangen for å gjøre omkledningen lettere.

Hylle over vindu

Har du behov for mer oppbevaringsplass, kan vi montere hylle over vinduet.

Strøm inntak og uttak

Vognene leveres med standard 230 / 16A CEE intak. Du kan også få 400V/16 A 3F + = inntak, samt 230 V / 16 A CEE og 400 V / 16 AF + = uttak.

Utvendig lys

Skal di mannskapsvogn stå et sted,hvor det ikke alltid er god belysning om aftenen, kan det være en ide å ha lys over døren. Våres utelys har innebygget sensor og anvender LED lys.

Vindueslem

Vinduslem med luftfjæring, som virker som solavskjerming og beskytter vinduet når det er lukket.

Kabler og slanger

Vår kabelpakke inkluderer matchende el-kabler og vannslanger til din spesifike vogn. For varmekabler, ta kontakt og hør nærmere.

GALLERI

Scanvogn kontorvogn opholdsrum
Scanvogn kontorvogn vindue med skodde
Scanvogn kontorvogn radiator
Scanvogn kontorvogn indgang
Scanvogn kontorvogn dør
Scanvogn kontorvogn tag
Scanvogn kontorvogn chassis
Scanvogn kontorvogn toilettyper