Vi ordner transport og tollpapirer

Vi leverer til nærmeste kai. Alt du skal gjøre, er å hente din nye mannskapsvogn ved nærmeste kai. Dette er mulig på alle våre standardprodukter. Med ordrebekreftelsen følger en detaljert veiledning til innfortollingen. Scanvogn har faste samarbeidspartnere som håndterer hele tollbehandlingen profesjonelt og smertefritt.

*Vårt kampanjetilbud (spisevogn for 6 pers) har kun gratis transport til Kristiansand, Risavika, Bergen, Larvik, Oslo og Langesund.

Forhandlere i Norge

Ønsker du å handle via en av våre norske forhandlere, er dette fortsatt mulig. De vil som tidligere ta seg av hele importprossessen samt levering av din nye mannskapsvogn.

Hovedkontor
+47 221 68 800

Østre Aker Vei 260, 0976 Oslo
www.optimera.no

Hovedkontor
Rosenholmveien 25, 1414 Trollåsen
www.neumann.no

EC sertifisert

Visste du at din nye Scanvogn ,ved eventuelt videresalg,kan innregistreres i alle EU land?Det medfølgende CoC dokument er alt du trenger å bruke. Også når dette eventuelt skulle bli et krav fra Norske myndigheter.

Typegodkjennelsen er mulig fordi:
• Det er montert LED-topplys på din Scanvogn
• Det er godkjente skjermer rundt hjulene
• Det er R43 sertifiserte termoglass
• Chassisdesignet er gjennomtestet på Ivecos testbaner
• Scanvogn er ISO 9001 Sertifisert

Leasing af vogn

Vi tilbyr også Leasingavtaler med kr 0,- i innbetaling.Leasingperioden for vogner er typisk fra 3-5 år, avhengig av vogntypen, og hva som ønskes. Det foretas en kredittvurdering av virksomheten, og når en finansieringsforespørsel er akseptert, utabeides en leasingavtale. Ta gjerne kontakt for nærmere informasjon.

Salgs- og leveringsbetingelser

Du kan lese våre salgs-og leveringsbetingelser her:
Revisjonsdato: 22-03-2017 | Download dokument