VIRKSOMHET

Over 20 års erfaring med mannskapsvogner

Kjernekomponenter

Scanvogn er Skandinavias førende produsent av mobile løsninger til bygge- og eventbransjen. Våre produkter består av mannskaps-, bolig-, kontor-, spise-, toalett- og badevogner.

Gjennom de siste mange år har vi oppnådd erfaring og kompetanse som gjør oss istand til å tilby produkter av høy kvalitet og komfort, samt en høy grad av fleksibilitet når det kommer til kundetilpassede spesialløsninger. Vi forstår våre kunders utfordringer og kan løse dem hurtig og effektivt.

Vi produserer selv mange av våre komponenter og arbeider tett sammen med våre leverandører for å utvikle deler,som optimerer kvalitet, design og funksjonalitet.

Vi vil alltid være behjelplige  med å avdekke og oppfylle kundens behov, både under salget og når vognen står hos kunden.Dette avspeiles i vår evne til å håndtere reperasjoner og levere reservedeler.

Konstant utvikling

I takt med at markedet endrer seg, gjør våre kunders utfordringer, behov og forventninger det også. Vi har gjennom de siste år vært ”first-movers” innenfor vår bransje, og dette skyldes at vi i felleskap med våre kunder kontinuerlig har introdusert nye og bedre løsninger.

Scanvogn var den første danske virksomhet som begynte å anvende sandwichelementer med XPS isolering. Vi var i tillegg de første som produserte helstøpte tak for optimal tetthet og lengre levetid.

Vi har gjennom de seneste år vært med å heve nivået for sanitet på festivaler med våre vannbesparende og driftsikre vakumsystemer.

For oss er en mannskapsvogn ikke bare en kasse på hjul. Det er en blanding av kunst og håndverk, som til enhver tid skal gi brukeren den beste opplevelse. Dette gjelder såvel for simple som komplekse løsninger. Vårt motto er"velferd på hjul".

Om vår produksjon

Vi er et team på over 100 spesialister med mange års erfaringer innen bygge -og eventbransjen. Vi produserer selv mange av våre komponenter og arbeider tett sammen med våre leverandører for at utvikle deler, som optimerer kvalitet, design og funksjonalitet. På den måten er vi i stand til å tilby de beste produktene, som lever fullt opp til dine forventninger

Fagfolk til fagfolk

Scanvogn er lokalisert i det nordlige Danmark tett på Vesterhavet. Virksomheten ble etablert i 1995 av bygningshåndverkerne Finn Andersen og Frits Stjerne. Med utgangspunkt i deres egne erfaringer fra byggeplassene og med henvisning til håndverkernes behov, utviklet de en rekke vellykkede Mannskapsvogner.

Scanvogns røtter går ytterligere 10 år tilbake til det tidligere Flexevogne A/S, som ble stiftet av Finn Andersen, som i 1985 i tiltro til de nye Mannskapsvognregulativene startet produksjonen av Lettvekt Mannskapsvogner.

Scanvogn har idag over 100 medarbeidere, og kunder i Danmark, Norge, Sverige, Tyskland, Holland, Polen, Sveits og Australia.

Våres visjon

Når medarbeidere uten et fast arbeidsområde tilbys komfortable og hygieniske forhold, økes effektiviteten, fraværet reduseres, og det blir lettere å holde på faste medarbeidere.

Publikums tilfredshet økes således, når det i forbindelse med forskjellige begivenheter tilbys hygieniske og komfortable fasiliteter for personlig hygiene. På samme måte økes kundetilfredstillelsen, når det tilbys baderom og kjøkkenfasiliteter av høy standard i forbindelse med renovasjonsoppgaver.

Det er vår visjon å bidra til våre kunders suksess ved å tilby mannskapsvogner som oppfyller de krav til kvalitet, komfort og fleksibilitet som et moderne samfunn krever.